Termékek

ibm

Cégünk kizárólag márkás termékeket forgalmaz, melyeket alapos tesztelés után bocsájtunk viszonteladóink rendelkezésére. Ezen termékek gyártóinak neve is elég garancia lenne, de ettől függetlenül LCD monitorokra és PC-kre 12 hónap garanciát vállalunk, minden egyébre pedig 6 hónapot.
A hardvertesztelés számítógép esetében a merevlemez egység formázását és a gép esetleges sérüléseinek feltárását tartalmazza. Előfordul, hogy a szállítás, vagy a használat során a gépek megsérülnek, de ezeket a hibákat a tesztelés alatt kiszűrjük. Azok a gépek, melyek az első rostán fennakadnak javításra vagy csökkentett árral értékesítésre kerülnek. A tesztelés idő hiányában nem terjed ki a gépekben található minden hardverelemre illetve portokra, ezért érdemes akár egy operációs rendszer feltelepítésével fellelni az esetleges további hibákat, mint pl. USB, soros, stb portok. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az általunk értékesített gépek 99%-ban hibátlanul működnek még sok-sok éven át.

tft1

Kínálatunkban elsősorban ultra slim, slim, desktop számítógépek vannak, de előfordulnak a közkedvelt állóházas számítógépek is. A konfigurációk igen széles skálán mozognak, a i3 számítógéptől i7 modellekig minden megtalálható a kínálatunkban.
Monitor esetében a tesztelés gondos átvizsgálás, mely kiterjed a külsérelmi nyomok (karcolás, törés, stb.), képminőségi tulajdonságok (beégés,pixelhiba, frekvencia határok, színek és kép élessége, stb.), illetve a funkcionális dolgok (OSD menü működése, adatkábel sérülés, stb) megfelelő működésének vizsgálatára. Az általunk forgalmazott monitorok minősége gyakran vetekszik az újakkal, hiszen egyrészt márkás termékekről van szó, másrészt megkímélt állapotú árucikkeket forgalmazunk.

notiKínálatunkban megtalálhatóak a legkülönbözőbb notebookok is az egészen alacsony kategóriától a Core i7 -ig. Ezek a számítógépek szintén alapos tesztelésen esnek át azzal a különbséggel, hogy a komolyabb gépekre operációs rendszert telepítve a létező portokat és hardvereket is ellenőrizzük. Ezekre a termékekre  6 hónap a garancia de a hozzá tartozó akkumulátorokra – tekintve, hogy használt termékről van szó – nem tudunk jótállást vállalni.
Amennyiben az akkumulátor nem lenne megfelelő és ez a későbbiekben kiderülne, térítés ellenében – amennyiben ez lehetséges – megjavíttatjuk vagy a megjavíttatásához segítséget nyújtunk.
Ezen kívül forgalmazunk még különböző hardveregységeket, Optikai meghajtókat, perifériákat, nyomtatókat. Ezek a termékek nincsenek folyamatosan raktárkészleten ezért minden esetben külön árlistában tájékoztatjuk róla viszonteladóinkat.